Kleurlenzen

Met kleurlenzen kan u de oog van uw kleuren veranderen! Droomde u al lang van blauwe ogen, dan kan dit met kleurlenzen gerealiseerd worden. In dit boek worden kleurlenzen besproken: hoe werken kleurlenzen, hoeveel kosten kleurlenzen, waar bestelt u best uw kleurlenzen (on- en offline), … Zo bent u optimaal op de hoogte van wat kleurlenzen zijn, alvorens u ze aanschaft!

Kleurlenzen


Of u het nu heeft over kleur lenzen, gekleurde lenzen, kleur contactlenzen, gekleurde contactlenzen of over kleurlens: kleurlenzen is wat u nodig heeft.

Met behulp van kleurlenzen kan je eindelijk iets aan jezelf veranderen, wat voorheen niet mogelijk was. Je kan je haar kleuren, je kan andere schoenen of auto kopen, maar de kleur van je ogen was tot voor kort onveranderlijk. Werd je geboren met bruine ogen, dan kon je daar niets aan veranderen. Tot nu!

Ogen zijn een heel erg belangrijk onderdeel van het uiterlijk van de mens. Het zijn instrumenten waarmee je naar anderen kijkt, maar het zijn ook de twee meest bekeken delen van het lichaam. Als je met iemand praat, kijk je immers heel de tijd in iemands ogen. Als je de kleur zou veranderen, zien mensen plots een ander persoon voor hen staan.

Kleurlenzen Bestellen

Kleurlenzen kan u tegenwoordig ook online bestellen. Door online uw lenzen te bestellen, wordt de prijs gedrukt en heeft u het gemak dat deze lenzen in uw brievenbus komen.

Effect van kleurlenzen

Het effect van kleurlenzen is niet steeds even zichtbaar. Sommige kleuren van ogen kunnen niet verborgen worden door kleurlenzen. Maar van zodra dit wel lukt (en dit is meestal het geval) kan je een groots effect bekomen.

Op onderstaande foto’s, is het duidelijk welke kleurlenzen een goed effect hebben op je uiterlijk en welk een bevreemdend effect.

effect van kleurlenzen

Hierboven zie je het effect van kleurlenzen op het uiterlijk. Een klein verschil in kleur, maar groot verschil van uiterlijk.

slecht effect van kleurlenzen

Het effect van blauwe kleurlenzen is zeer direct en in dit geval bevreemdend. Het valt heel hard op dat je kleurlenzen draagt, en dat is niet de bedoeling.

Hieronder zie je een paar voorbeelden van kleurlenzen. Op de volgende pagina’s wordt uitgelegd wat gekleurde lenzen juist zijn.